Mekarmulya, Lemahsugih, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Mekarmulya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanLemahsugih

Mekarmulya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Lemahsugih, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia. tokoh pinunjulna nyaéta D Erwin Yogasmara. kang Erwin mangrupa inohong nu kawentar sa tatar lemahsugih-bantarujeg.




Gnome-home.svg