Lompat ke isi

Mekarmulya, Talégong, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Mekarmulya
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Mekarmulya
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanTalégong

Mekarmulya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Talégong, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar

[édit | édit sumber]