Mekarsaluyu, Cimenyan, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Mekarsaluyu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCimenyan

Mekarsaluyu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cimenyan, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg