Lompat ke isi

Mekarsari, Selaawi, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Mekarsari
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Mekarsari
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanSelaawi

Mekarsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Selaawi, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]