Lompat ke isi

Mekarwangi, Cihurip, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Mekarwangi
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Mekarwangi
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanCihurip

Mekarwangi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cihurip, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]