Melatiwangi, Ciléngkrang, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Melatiwangi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCiléngkrang
Pamaréntahan
 • Nami KuwuDrs.Dudung
Lega17.23035
Pangeusilalaki 1.930, Awewe 1881 Jiwa
Kapadetan3.811 Jiwa

Melatiwangi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciléngkrang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg