Menanga Siamang, Banjit, Way Kanan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Menanga Siamang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténWay Kanan
KacamatanBanjit

Menanga Siamang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Banjit, Kabupatén Way Kanan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Banjit, Way Kanan


Gnome-home.svg