Menggala Kota, Menggala, Tulang Bawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Menggala Kota
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTulang Bawang
KacamatanMenggala

Menggala Kota nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Menggala, Kabupatén Tulang Bawang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Menggala, Tulang Bawang


Gnome-home.svg