Merah Mege, Atu Lintang, Aceh Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Merah Mege
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanAtu Lintang

Merah Mege nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Atu Lintang, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Atu Lintang, Aceh Tengah


Gnome-home.svg