Meunasah Blang, Jeunieb, Bireuen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Meunasah Blang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBireuen
KacamatanJeunieb

Meunasah Blang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Jeunieb, Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Jeunieb, Bireuen


Gnome-home.svg