Meureubo, Acéh Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Meureubo
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Kulon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.05.09
Désa/kalurahan-

Meureubo nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Kulon, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Meureubo, Acéh Kulon