Muara Situlen, Babul Makmur, Aceh Tenggara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Muara Situlen
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanBabul Makmur

Muara Situlen nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Babul Makmur, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Babul Makmur, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg