Muarabakti, Babelan, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Muarabakti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanBabelan

Muarabakti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Babelan, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg