Mugo Cut, Panton Reu, Aceh Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Mugo Cut
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanPanton Reu

Mugo Cut nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Panton Reu, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Panton Reu, Aceh Barat