Muhammad Agung Pribadi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Muhammad Agung Pribadi
Gumelar 23 Juli 1989 (1989-07-23) (yuswa 26)
Bandung, Jawa Kulon, Indonesia
Padumukan Permata Puri 1, Cibubur, Cisalak Pasar, Cimanggis, Dépok
Agama Islam
Pasangan Alessia Cestaro (10 September 2015-ayeuna)

Muhammad Agung Pribadi (gumelar di Bandung, Jawa Kulon, Indonésia, 23 Juli 1989; umur 26 taun[1]) nya éta salah saurang pamaén bal ti Indonésia.[1] Ayeuna anjeunna minangka salah sahiji pamaén ti tim Persib Bandung jeung maén dina posisi gelandang.[1]

Karir[édit | édit sumber]

Karir Junior[édit | édit sumber]

  1. 2003-2008 : UNI Bandung[1]
  2. 2008-2010 : Pérsib Bandung U21[1]

Karir Senior[édit | édit sumber]

  1. 2010–Ayeuna : Persib Bandung[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f Biografi (diaksés 25-07-2012)


Football pictogram.svg