Muhammad Agung Pribadi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Muhammad Agung Pribadi
Gumelar23 Juli 1989 (1989-07-23) (yuswa 30)
Bandung, Jawa Kulon, Indonesia
PadumukanPermata Puri 1, Cibubur, Cisalak Pasar, Cimanggis, Dépok
AgamaIslam
PasanganAlessia Cestaro (10 September 2015-ayeuna)

Muhammad Agung Pribadi (gumelar di Bandung, Jawa Kulon, Indonésia, 23 Juli 1989; umur 30 taun[1]) nyaéta salah saurang pamaén bal ti Indonésia.[1] Ayeuna anjeunna minangka salah sahiji pamaén ti tim Persib Bandung jeung maén dina posisi gelandang.[1]

Karir[édit | édit sumber]

Karir Junior[édit | édit sumber]

  1. 2003-2008 : UNI Bandung[1]
  2. 2008-2010 : Pérsib Bandung U21[1]

Karir Senior[édit | édit sumber]

  1. 2010–Ayeuna : Persib Bandung[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f Biografi (diaksés 25-07-2012)


Football pictogram.svg