Mulya Sari, Negeri Agung, Way Kanan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Mulya Sari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténWay Kanan
KacamatanNegeri Agung

Mulya Sari nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Negeri Agung, Kabupatén Way Kanan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Negeri Agung, Way Kanan


Gnome-home.svg