Negeri Agung, Way Kanan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Negeri Agung
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténWay Kanan
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.08.07
Désa/kalurahan-

Negeri Agung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Way Kanan, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Way Kanan Citakan:Negeri Agung, Way Kanan