Muncangela, Cipicung, Kuningan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Muncangela
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Kacamatan Cipicung

Muncangela nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cipicung, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg