Muncangela, Cipicung, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Muncangela
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCipicung

Muncangela nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cipicung, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg