Mundupesisir, Mundu, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Mundupesisir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanMundu

Mundupesisir nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Mundu, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.