Mungkaldatar, Ciniru, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Mungkaldatar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCiniru

Mungkaldatar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciniru, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg