Murnisari, Mandé, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Murnisari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanMandé

Murnisari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Mandé, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg