Mustika Jaya, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Mustika Jaya

Peta lokasi Kacamatan Mustika Jaya
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Camat -
Lega 24,73 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 170.950 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Mustika Jaya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.





Nuvola filesystems folder home.png