Mustikajaya, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Mustika Jaya, Bekasi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Mustika Jaya

Peta lokasi Kacamatan Mustika Jaya
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Camat -
Lega 24,73 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 170.950 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Mustika Jaya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png