Mustikajaya, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mustika Jaya
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
Lega24,73 Kilométer pasagi
Pangeusi170.950 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.75.11
Désa/kalurahan-

Mustika Jaya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.