Mutiara, Pidie

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Mutiara

Peta lokasi Kacamatan Mutiara
Propinsi Acéh
Kabupatén Pidie
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Mutiara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Pidie Citakan:Mutiara, Pidie


Nuvola filesystems folder home.png