Mutiara Wétan, Pidie

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mutiara Timur
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.07.24
Désa/kalurahan-

Mutiara Timur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Mutiara Timur, Pidie