Néglasari, Kadungora, Garut

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Néglasari
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Garut
Kacamatan Kadungora

Néglasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kadungora, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]




Gnome-home.svg