Néglasari, Ibun, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Néglasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanIbun

Néglasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ibun, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg