Néglasari, Léngkong, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Néglasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanLéngkong
Pamaréntahan
 • Nami KuwuTuti Suminar

Néglasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Léngkong, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg