Nagara lintas buana

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Hiji peta nu nunjukkeun nagara-nagara lintas buana. ██ Nagara buana padeukeut atawa nyabeulahan. ██ Nagara buana noncontiguous. ██ Nagara nu status buanana kagantung tina status hukum nu diklaim atawa definisi wates-wates buana nu digunakeun

Nagara lintas buana nyaéta nagara nu dibogaan ku leuwih ti hiji buana

Daftar nagara-nagara lintas buana[édit | édit sumber]

Wates Nyabeulahan[édit | édit sumber]

Asia jeung Afrika[édit | édit sumber]

Asia jeung Éropa[édit | édit sumber]

Non-contiguous (Teu padeukeut atawa nyabeulahan)[édit | édit sumber]

Asia jeung Éropa[édit | édit sumber]

Éropa jeung Amérika Kalér[édit | édit sumber]

Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Oceania, jeung Afrika[édit | édit sumber]

Afrika jeung Éropa[édit | édit sumber]

Asia jeung Afrika[édit | édit sumber]

Asia jeung Océania[édit | édit sumber]

Amérika Kalér, Océania, jeung Asia[édit | édit sumber]

Amérika kalér jeung kidul[édit | édit sumber]

Conto séjén[édit | édit sumber]

Conto-conto ieu boga bagian nu teu kapisahkeun patali jeung buana séjén.

Antartika: Klaim[édit | édit sumber]

Sumber Rujukan[édit | édit sumber]