Nagaratengah, Cinéam, Tasikmalaya

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Nagaratengah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanCinéam

Nagaratengah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cinéam, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg