Nagarawangi, Cihideung, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Kalurahan Nagarawangi
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Nagarawangi
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaTasikmalaya
KacamatanCihideung

Nagarawangi nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cihideung, Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.