Nagori Bandar, Bandar, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Nagori Bandar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanBandar

Nagori Bandar nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bandar, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Bandar, Simalungun


Gnome-home.svg