Nangerang, Binong, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Nangerang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanBinong

Nangerang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Binong, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.