Nanggela, Mandirancan, Kuningan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Nanggela
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Kacamatan Mandirancan

Nanggela nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Mandirancan, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg