Nanggerang, Bojonggedé, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Nanggerang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanBojonggedé

Nanggerang nyaéta salasahiji désa di kacamatan Bojonggedé, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg