Narayanganj

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Artikel ieu ngeunaan kotana. Pikeun distrikna, tingali Distrik Narayanganj.
Narayanganj
নারায়ণগঞ্জ
Kota
Narayanganj is located in Bangladés
Narayanganj
Narayanganj
Lokasina di Bangladés
Koordinat: 23°37′N 90°30′E / 23.617°N 90.500°E / 23.617; 90.500
Nagara Bandéra Bangladés Bangladés
Divisi Divisi Dhaka
Distrik Distrik Narayanganj
Aréa
 • Total 759.57 km2 (293.27 sq mi)
 • Water 48.56 km2 (18.75 sq mi)
Luhurna Salah éksprési: operator * teu dipiharep, m (Salah éksprési: operator / teu dipiharep, ft)
Populasi (2012)
 • Total 1.572.386
 • Dénsitas 2,100/km2 (5,400/sq mi)
Zona wanci BST (UTC+6)
Kode pos 1400
Kode wewengkon 0671
Kode telepon 02

Narayanganj (Basa Benggala: নারায়ণগঞ্জ Naraeongônj) nyaéta hiji kota di wewengkon tengah Bangladés. Narayaganj aya di deukeutna Distrik Narayanganj, di deukeut ibukota nagara, Dhaka. Kota ieu aya di gigireun Walungan Shitalakshya. Palabuan walungan di Narayanganj mangrupa palabuan pangkolotna di Bangladés.[1]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Narayanganj". banglapedia. Diakses tanggal 2007-07-06. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Koordinat: 23°37′N 90°30′E / 23.617°N 90.500°E / 23.617; 90.500