Narayanganj

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Artikel ieu ngeunaan kotana. Pikeun distrikna, tingali Distrik Narayanganj.
Narayanganj

নারায়ণগঞ্জ
Kota
NagaraBandéra Bangladés Bangladés
DivisiDivisi Dhaka
DistrikDistrik Narayanganj
Lega
 • Total759.57 km2 (293.27 sq mi)
 • Cai48.56 km2 (18.75 sq mi)
Luhurna
3 m (10 ft)
Pangeusi
 (2012)
 • Total1.572.386
 • Kapadetan2,100/km2 (5,400/sq mi)
Zona wanciUTC+6 (BST)
Kode pos
1400
Kode wewengkon0671
Kode telepon02

Narayanganj (Basa Benggala: নারায়ণগঞ্জ Naraeongônj) nyaéta hiji kota di wewengkon tengah Bangladés. Narayaganj aya di deukeutna Distrik Narayanganj, di deukeut ibukota nagara, Dhaka. Kota ieu aya di gigireun Walungan Shitalakshya. Palabuan walungan di Narayanganj mangrupa palabuan pangkolotna di Bangladés.[1]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Narayanganj". banglapedia. Diakses tanggal 2007-07-06. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Koordinat: 23°37′N 90°30′E / 23.617°N 90.500°E / 23.617; 90.500