Lompat ke isi

Nicholas Saputra

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Nicholas Saputra
GumelarNicholas Schubring Saputra
24 Pébruari 1984 (1984-02-24) (yuswa 40)
Jakarta, Indonesia
KabangsaanIndonesia
Alma materFakultas Teknik Universitas Indonésia
PagawéanArtis, Aktivis, Model
Taun aktip2002 - ayeuna

Nicholas Schubring Saputra (atanapi langkung dikenal ku nami Nicholas Saputra, gumelar di Jakarta, 24 Pébruari 1984; umur 40 taun) nyaéta katurunan aktor Indonesia Jawa - Jerman. Ngaranna mimiti dikenal nalika dibintanginya dina pilem ieu Ada Apa Dengan Cinta? (AADC) dina 2002 salaku Rangga.

Tumbu luar[édit | édit sumber]