Nicholas Saputra

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nicholas Saputra
Gumelar Indonésia Jakarta, Indonesia
24 Pébruari 1984 (1984-02-24) (yuswa 37)
Pacabakan Aktor
Taun aktif 2002–ayeuna

Nicholas Schubring Saputra (atanapi langkung dikenal ku nami Nicholas Saputra, gumelar di Jakarta, 24 Pébruari 1984; umur 37 taun) nyaeta katurunan aktor Indonesia Jawa - Jerman. Ngaranna mimiti dikenal nalika dibintanginya dina pilem ieu Ada Apa Dengan Cinta? (AADC) dina 2002 salaku Rangga.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg