Nokia 1112

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nokia 1112 nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 104 x 44 x 17 mm kalawan beurat 80 gram.

Fitur & Komponén[édit | édit sumber]

  • Grafik monokrom
  • SMS
  • Mémori internal 4 MB
  • EMS
  • Kaulinan
  • Bateré Li-Ion 700 mAh (BL-5CA)

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg