Nokia 1200

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nokia 1200 nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 102 x 44.1 x 17.5 mm kalawan beurat 77 gram.

Fitur & Komponén[édit | édit sumber]

  • Grafik monokrom
  • SMS
  • Mémori internal 4 MB
  • Kaulinan
  • Bateré Li-Ion 700 mAh (BL-5CA)

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg