Nokia 1200

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nokia 1200 nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 102 x 44.1 x 17.5 mm kalawan beurat 77 gram.

Fitur & Komponén[édit | édit sumber]

  • Grafik monokrom
  • SMS
  • Mémori internal 4 MB
  • Kaulinan
  • Bateré Li-Ion 700 mAh (BL-5CA)

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg