Nokia 1209

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Nokia 1209 nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 102 x 44.1 x 17.5 mm kalawan beurat 79.9 gram.

Fitur & Komponén[édit | édit sumber]

  • SMS
  • 80 basa
  • Polifonik
  • Permainan
  • Organizer
  • Stopwatch

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg