Nokia 1662

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nokia 1662 nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 108 x 45 x 13.8 mm kalawan beurat 82 gram.

Fitur & Komponén[édit | édit sumber]

  • Layar TFT, 65K warna
  • SMS
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Radio FM
  • Bateré Li-Ion 860 mAh (BL-4C)

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg