Nokia 1800

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nokia 1800 nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 107 x 45 x 15.3 mm kalawan beurat 78.5 gram.

Fitur & Komponén[édit | édit sumber]

  • SMS
  • Kalénder
  • Tanda sora Mp3
  • Kaulinan
  • Radio FM
  • Bateré Li-Ion 800 mAh (BL-5CB)

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg