Nokia 2110

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 2110
Nokia 2110.JPG
Mérek Nokia
Kamera tukang Taya
Kamera hareup Taya

Nokia 2110 nyaéta hiji telepon keupeul nu dijieun ku pausahaan télékomunikasi Nokia.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Média nu patali jeung Nokia 2110 di Wikimedia Commons


Nokia wordmark.svg