Nokia 2110

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 2110
Nokia 2110.JPG
MérekNokia
Kamera tukangTaya
Kamera hareupTaya

Nokia 2110 nyaéta hiji telepon keupeul nu dijieun ku pausahaan télékomunikasi Nokia.

Tumbu kaluar http://techssiet.com/[édit | édit sumber]

Média nu patali jeung Nokia 2110 di Wikimedia Commons


Nokia wordmark.svg