Nokia 2115i

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nokia 2115i, 2116i, kawanoh salaku Nokia Leutik kalawan bentuk kubus candybar CDMA nyaéta hiji produk telepon keupeul kaluaran Nokia.


Nokia wordmark.svg