Nokia 2310

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nokia 2310 mangrupa hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 105.4 x 43.9 x 19.1 mm kalawan beurat 85 gram.

Fitur & Komponén[édit | édit sumber]

  • SMS
  • MMS
  • Polifonik
  • Kaulinan
    • Nature Park
    • Snake Xenia
    • Bounce
  • Radio FM
  • Buku telepon 200 nami
  • Kalkulator
  • Stopwatch

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg