Nokia 2330 klasik

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nokia 2330 klasik (Nokia 2330 classic) mangrupa hiji telepon keupeul GSM nu diproduksi ku Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 107 x 46 x 13,8 mm kalawan buerat 80 gram.

Fitur & Komponén[édit | édit sumber]

  • Kaméra digital VGA, 640x480 piksel
  • Rekaman Vidéo
  • SMS
  • MMS
  • Email
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Radio FM
  • Browser WAP 2.0/xHTML, HTML
  • Bluetooth v2.0
  • Java MIDP 2.1
  • H.263 player
  • MP3/AAC player
  • Bateré Li-ion 1500 mAh (BL-C5)

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg