Nokia 2600 klasik

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nokia 2600 klasik nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 109.6 x 46.7 x 12 mm kalawan beurat 73,2 gram.

Fitur & Komponén[édit | édit sumber]

  • Layar TFT, 65K warna
  • Mémori internal 10 MB
  • Bluetooth v2.0
  • Kaméra VGA, 640x480 piksel
  • SMS
  • MMS
  • Email
  • Java MIDP 2.0
  • Kaulinan
  • Radio FM
  • Bateré Li-Ion 870 mAh (BL-5BT)

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg