Nokia 2630

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nokia 2630 nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 105 x 45 x 9.9 mm kalawan beurat 66 gram.

Fitur[édit | édit sumber]

  • Tombol gulir 4 arah
  • Kaméra digital VGA, 640x480 piksel
  • SMS
  • MMS
  • Email
  • Instant Messaging
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Radio FM
  • Bluetooth v2.0
  • Java MIDP 2.0
  • Bateré Li-Ion 700 mAh (BL-4B)

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg