Nokia 2650

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nokia 2650 nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu boga diménsi 85 x 46 x 23 mm kalawan beurat 96 gram.

Fitur[édit | édit sumber]

  • Tombol navigasi 4 arah
  • modél flip
  • SMS
  • MMS
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Java MIDP 1.0
  • Bateré Li-Ion 760 mAh (BL-4C)

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg