Nokia 2700 klasik

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Nokia 2700 klasik nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu boga diménsi 109.2 x 46 x 14 mm kalawan beurat 85 gram.

Fitur & Komponén[édit | édit sumber]

  • Mémori internal 32 MB, mémori éksternal kalawan MicroSD nepi ka 2GB
  • Kaméra digital 2 MP, 1600x1200 piksel
  • Parekam vidéo
  • SMS
  • MMS
  • EMS
  • Email
  • Polifonik
  • Kaulinan
    • Rally Star
    • Soduko
    • Snake III
    • Diamond Rush
  • Radio FM jeung RDS
  • Bluetooth v2.0
  • Java MIDP 2.1
  • MP3/MP4 player
  • Bateré Li-Ion 1020 mAh (BL-5C)
  • Internét

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg